Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Efectele restructurării Poștei în Alba: 75 de angajați au plecat acasă. Directorul Ioan Florea: „Măsurile nu afectează calitatea serviciilor”

Publicat

În urma restructurării Poștei Române, la oficiile din județul Alba lucrează cu 75 de persoane mai puțin. Situația a fost prezentată de către directorul Oficiului Județean de Poștă Alba, Ioan Florea, în conferința de presă de la PSD Alba.

În Alba, Poșta are 485 de angajați. „Au plecat acasă 75 de persoane, dintre care 63 și-au făcut cerere de disponibilizare, pentru că erau într-o situație propice, aproape de pensie etc. Mult mai mulți au dorit să se înscrie însă nu am putut să le aprobăm pentru că posturile pe care le ocupau ei se anulau”, a explicat Florea.

Dintre cei care au renunțat sau au fost nevoiți să renunțe la locul de muncă, 4 persoane ocupau funcții de conducere. Este vorba despre diriginți din Alba Iulia și Cugir, și doi oficianți superiori.

„Aceste măsuri nu afectează în niciun fel calitatea serviciilor poștale. Au fost începute achizițiile de dotări cu instalații informatice mult mai performante, astfel încât activitățile se desfășoară în mod normal”, a mai spus Florea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    vineri, 25.10.2013 at 11:12

    „Aceste măsuri nu afectează în niciun fel calitatea serviciilor poștale.”

    Are dreptate ! Si inainte si acum, stai la coada foarte mult timp ..

  2. Pingback: Din 2014, Poşta Română vizează un profit de 100 milioane lei pe an, prin două proiecte noi: Broker Poşta Română şi Ghişeul Telecom | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax