Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ELECTRICA a LOVIT Alba Iulia a patra zi la rând. Concertul ”Ciocârlia reloaded” a fost întrerupt 15 minute din cauza unei pene de curent

Publicat

masina electrica electorale psd

Electrica Alba- Intervenție promptă la montat bannere electorale pe stâlpii din Alba Iulia

Concertul programat în prima zi a Sărbătorii Muzicii a fost întrerupt timp de 15 minute din cauza unei pene de curent. Aceasta este cea de-a patra zi de sincope în alimentarea cu energie electrică la Alba Iulia, marca ”Electrica”. Timp de aproape un sfert de oră echipamentele artiștilor au rămas fără energie din cauza unei ”întreruperi neprevăzute” de specialiștii furnizorului de electricitate. La Sărbătoarea Muzicii sunt invitați o serie de artiști importanți din România și străinătate și acest gen de ”incidente” este greu de explicat de către organizatori. Este o rușine!

Fără rușine sunt însă șefii de la ”Electrica” sprijiniți politic și recompensați pentru serviciile aduse partidului, indiferent de pregătirea pe care o au.

Să-l amintim aici pe consilierul local PSD Bogdan Medrea, șeful Electrica SDEE aflată în subordinea Ministerului Eonomiei. „Consider că am ceva de zis în viitorul management al sucursalei de distribuţie  S.D.E.E. Alba, prin prisma a ceea ce am demonstrat şi învăţat în mediul privat, am o misiune dificilă de a menţine şi creşte sucursala de distribuţie la indicatori tehnico-economici ridicaţi, în condiţiile în care va trebui să aplic un plan riguros de management” a declarat Medrea acum trei ani, când a fost numit. Între timp nici indicatorii n-au fost ridicați, nici planul de management riguros nu s-a văzut nicăieri, din moment ce în anul 2017 în Alba Iulia ”se ia curentul” la cea mai mică problemă meteo.

Cu infrastructură proastă, cu servicii către clienți la nivelul de acum 30 de ani (dacă nu credeți, dați o tură pe la birourile lor de relații cu clienții), cu rețele învechite… dar cu investiții în sedii de prost gust, ”Electrica” își desconsideră de ani de zile proprii clienți captivi din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tara lui Papura Voda

    vineri, 23.06.2017 at 22:33

    Electrica, Posta Romana, Apa Canal, RAR…pline de politruci!
    Cum naiba sa functioneze corect lucrurile in tara asta ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax