Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Elena Băsescu la Alba Iulia: ”Nu candidez pentru un nou mandat de europarlamentar. PMP va duce mai departe proiectele tatălui meu”

Publicat

Elena Băsescu, fiica cea mică a președintelui României, a declarat la Alba Iulia că a hotărât să nu candideze pentru încă un mandat de europarlamentar, dar că are în vedere alegerile parlamentare din 2016. În schimb a spus că îl susține pe cel mai tânăr candidat al PMP, Siegfried Mureșan, care ocupă un loc eligibil, respectiv locul doi pe listă.

„Deși am adunat cu foarte mare ușurință numărul necesar de semnături valabile, am luat această hotărâre deoarece puteam să iau un procent, două sau chiar trei din scorul Partidului Mișcării Populare și nu mi-am dorit acest lucru”, a spus Elena Băsescu. În locul candidaturii a ales să construiască un partid „care să ducă mai departe proiectele tatălui meu”.

„Partidul Mișcarea Populară este partidul care va duce mai departe proiectul de reformă și modernizare a țării început și consolidat de tatăl meu”, a spus Elena.

Fiica președintelui a declarat cu convingere că Partidul Democrat Liberal a ajuns să fie un „partid antibăsescu”. Aceasta a mai spus că locurile eligibile obținute de democrat liberali pe listele de europarlamentare sunt ocupate de cei „care l-au criticat public pe președintele Băsescu”.

„PDL este un partid al trecutului, iar PMP este un partid tânăr, viu, format din oameni tineri, iar dacă eu nu am candidat la europarlamentare am hotărât să susțin în locul meu pe poziția a doua, poziție eligibilă pe Siegfried Mureșan. La alegerile parlamentare din 2016 cu siguranţă voi candida”, a precizat în final Elena Băsescu.

Citește și FOTO| Elena Udrea și Elena Băsescu și-au lansat la Alba Iulia candidații PMP la Europarlamentare. „Vrem să dăm un președinte României”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax