Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Episodul pilot al unui serial TV se va filma la Sebeș. Eduard Schneider face parte din echipa de producție

Publicat

12227076_1282174728476047_6247436043048570856_n Municipiul Sebeș devine platou de filmare pentru o producție în regia lui Iura Luncașu. Se pare că este vorba despre un serial TV, care cel mai probabil va fi difuzat pe unul din posturile trustului ProTV, având în vedere lunga colaborare a regizorului cu acest trust.

Potrivit unui anunț făcut de videograful Eduard Schneider, episodul pilot al filmului urmează să fie filmat în Sebeș, iar el se va ocupa de coproducția acestui proiect.

„Începând cu vineri se va filma în Sebeș și împrejurimi episodul pilot al unui nou serial TV (comedie) în regia lui Iura Luncașu („Numai iubirea”, „Inimă de țigan”, „Pariu cu viața” etc) cu actori locali dar și Carmen Trandafir, Elvira Deatcu, Adrian Titieni și alții, cu o echipă tehnică independentă, de excepție” a spus Schneider.

Acesta a făcut și un apel către cei care vor să facă parte din producție și spune că se caută voluntari și figuranți.

„Sunt onorat să coproduc acest proiect și contez pe ajutorul vostru pentru a face cinste orașului nostru, pe care-l vom promova și cu acestă ocazie.Vom avea nevoie de figurație și voluntariat, fiind un proiect independent, realizat cu forțe proprii și gândire pozitivă” a spus Schneider.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax