Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EURO 2016: Programul meciurilor de joi, 16 iunie. Patru fotbalişti din naţionala României au probleme medicale, după meciul cu Elveția

Publicat

Uefa-euro-2016-logo-2 Astăzi, la EURO 2016 sunt programate două meciuri din grupa C și unul din grupa B. Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat că patru jucători din naționala României au probleme medicale, după meciul de miercuri cu Elveția.

Este vorba despre Mihai Pintilii, Steliano Filip, Răzvan Rat și Bogdan Stancu.

„Sunt foarte multe probleme, Pintilii în mod special e accidentat grav, Bogdan Stancu, Răzvan Rat, chiar și Filip are probleme medicale”, a spus Iordănescu, după meci, scrie ziare.com.

Echipa naționala a României a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Elveția, într-un meci din Grupa A de la EURO 2016.

Citește și EURO 2016: România – Elveţia, 1-1. Meciul cu Albania, decisiv pentru tricolori

Meciurile de joi, 16 iunie:

Grupa B

– ora 16:00 Anglia — Țara Galilor (Stade Bollaert-Delelis, Lens)

Grupa C

– ora 19:00 Ucraina — Irlanda de Nord (Stade des Lumieres, Lyon)

– ora 22:00 Germania — Polonia (Stade de France, Saint-Denis)

În meciul din grupa B, după ce fanii celor două echipe ar fi coalizat împotriva celor ruși, în violențele de zilele trecute, presiunea este pe Anglia, care îi întâlnește pentru a 104-a oară pe vecinii galezi. Aceștia nu au câștigat decât de 14 ori. Este o grupă încă deschisă oricărui rezultat în ceea ce privește calificarea în următoarea fază.

Ucraina și Irlanda de Nord încearcă, fiecare, să obțină o primă victorie la acest turneu final. Antrenorul ucrainenilor mizează pe un psihic de oțel al jucătorilor săi, în timp ce selecționerul Irlandei de Nord le cere fotbaliștilor mai multă forță fizică.

În ultimul meci al serii, se confruntă tot două vecine: Germania și Polonia. S-au întâlnit de 20 de ori, iar Polonia nu a câștigat decât o dată, însă în meciurile anterioare de la Euro 2016 ambele echipe au în palmares câte o victorie. Șase dintre jucătorii naționalei Poloniei evoluează la cluburi germane, iar antrenorul Germaniei, Joachim Löw, i-a avertizat pe campionii mondiali că trebuie să fie atenți la adeversari: polonezii au unul dintre cele mai bune contraatacuri din lume.

sursa: digi24.ro, realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax