Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EURO 2016: Programul meciurilor din 21 iunie. Campioana europeană şi cea mondială joacă ultimele meciuri din grupe

Publicat

Uefa-euro-2016-logo-2 Marți, 21 iunie, campioana europeană şi campioana mondială joacă ultimele meciuri din grupe. Dacă Spania şi-a asigurat deja calificarea în optimi după primele două partide, Germania încă nu a confirmat aşteptările şi are o întâlnire dificilă cu Irlanda de Nord.

EURO 2016 continuă cu meciurile etapei a treia din faza grupelor, marţi, 21 iunie urmând să se dispute ultimele meciuri din grupele C şi D.

Programul meciurilor de marți, 21 iunie:

Grupa C

ora 19.00: Ucraina – Polonia (Stade Vélodrome, Marseille)

ora 19.00: Irlanda de Nord – Germania (Parc des Princes, Paris)

Grupa D

ora 22.00: Cehia – Turcia (Stade Bollaert-Delelis, Lens)

ora 22.00: Croația – Spania (Nouveau Stade de Bordeaux, Bordeaux)

Situaţia în Grupa C este una complicată. Teoretic, orice echipă poate spera la calificarea în optimi, chiar şi Ucraina care nu are niciun punct după primele două meciuri. În cea mai bună poziţie sunt Germania şi Polonia, fiecare cu câte 4 puncte şi care se pot mulţumi cu câte un egal. Ucraina trebuie neapărat să câştige ca să câştige la scor întâlnirea cu Polonia şi să spere că Irlanda de Nord va fi învinsă, de asemenea la scor mare, de campioana mondială ca să urce pe locul 3.

În grupa D, singura miză rămasă este locul 3. Spania are 6 puncte după primele două meciuri şi merge în optimi chiar şi în cazul unei greu credibile înfrângeri în faţa Croaţiei. Croaţia are 4 puncte şi ar avea nevoie de un egal cu campioana europeană ca să evite emoţiile pe care le aduce cu el locul 3 din grupă. Pentru Cehia şi Turcia, victoria în întâlnirea directă de la Lens este singura opţiune.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax