Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014: Klaus Iohannis şi Eduard Hellvig, la Alba Iulia. Vizite la firme și lansarea candidaților, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Publicat

Prim vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis și europarlamentarul Eduard Hellvig sunt prezenți miercuri la Alba Iulia. Alături de parlamentarii PNL de Alba, primari liberali, membri ai PNL Alba, aceștia vor participa la întâlniri la diferite firme din oraș, la o ședință PNL Alba Iulia și la lansarea candidaților la alegerile europarlamentare care va avea loc de la ora 16.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. La ora 15.00, Klaus Iohannis va fi prezent la talk show-ul „Testul de Sinceritate”, la Alba24, iar emisiunea va fi transmisă în direct.

Vizita lui Klaus Iohannis și Eduard Hellvig la Alba Iulia este parte a programului de lansare a candidaților de la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în 25 mai.

La ora 12.00, liderii PNL vor face o vizită la fabrica de porțelan „Apulum” Alba Iulia, la ora 13.00, aceștia se vor deplasa la fabrica de haine Fair Play din Alba Iulia. La ora 14.00, aceștia vor face o întâlnire la sediul PNL Alba.

La ora 15.00, Klaus Iohannis va fi prezent la emisiunea „Testul de Sinceritate” în platoul Alba24.ro.

La ora 16.30, va avea loc lansarea candidaților la alegerile europarlamentare, într-o conferință la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax