Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EUROPARLAMENTARE 2014: LISTA candidaţilor PNL la alegeri. Albaiulianul Florin Roman se situează pe locul 13

Publicat

Lista candidaţilor liberali pentru alegerile europarlamentare a fost făcută publică marţi seară de către preşedintele partidului, Crin Antonescu. Majoritatea locurilor eligibile sunt ocupate de actualii europarlamentari, cu excepţia lui Ovidiu Silaghi. Pe locul 13 al listei oficiale se situează albaiulianul Florin Roman, preşedintele PNL Alba Iulia şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba. Cu toate că acesta nu ocupă un loc de pe care ar avea şanse să intre în forul legislativ european, el a transmis un mesaj de mulţumire colegilor liberali care l-au susţinut.

Lista PNL pentru europarlamentare va fi deschisă de Norica Nicolai, iar pe următoarele locuri se vor afla Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buţoi, Renate Weber, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig şi Mihai Turcanu.

Antonescu a reiterat faptul că obiectivul PNL este acela de a obţine opt mandate de europarlamentari, respectiv un scor de 25% din opţiunile electorale.

Mulţumesc colegilor liberali care au avut încredere în mine şi m-au susținut pentru poziția mai mult decat onorantă, locul 13 la alegerile europarlamentare. De astăzi sunt candidat oficial!”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. acvila

    duminică, 16.03.2014 at 07:33

    poate ca numarul sa aduca………noroc;…………..alta data in alta vremuri

  2. Marian

    luni, 31.03.2014 at 20:56

    Ce conteaza numarul de pe lista de alegeri europarlamentare 2014. Important este ca PNL-ul sa iasa castigator la alegerile din Mai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax