Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

„Excelență în Transportul Public”, trofeul câștigat de municipiul Alba Iulia la Gala AMR

Publicat

Municipiul Alba Iulia se poate lăuda cu „Excelență în Transportul Public”, un premiu pe care l-a câștigat la Gala Asociației Municipiilor din România (AMR). Trofeul a fost ridicat de către primarul Mircea Hava. Acesta a transmis felicitări celor care se ocupă de acest domeniu și spune că Alba Iulia se poate compara cu orice altă capitală europeană din acest punct de vedere. 

„S-a întâmplat la prima gală AMR, desfășurată sub patronajul Președinției României (luni – n.r.). Cei care vor să vadă și să simtă cum se ajunge cel mai confortabil și rapid de la punctul A la orice alt punct, nu neapărat în linie dreaptă, sunt așteptați la Alba Iulia.

Avem confirmarea oficială că în Cealaltă Capitală transportul public e similar cu orice altă capitală europeană. Trofeul de Excelență în Transportul Public, câștigat recent la Gala Asociației Municipiilor din România, se adaugă în lista lungă de alte premii, diplome și trofee care dau, până la urmă, recunoașterea eforturilor din toți acești ani, în care Alba Iulia a tăcut, a făcut și a crescut.

Felicitări colegilor care s-au ocupat de transformarea acestui domeniu, în special operatorului STP, și aplauze pentru cei care înțeleg, zi de zi, că transportul public, mai ales unul premiat, cum e al nostru, este o alternativă de viitor la multe din problemele traficului urban sufocant”, a transmis primarul Mircea Hava, pe pagina sa deFacebook.

La Gală a fost prezent și președintele României, Klaus Iohannis. Șeful Statului a precizat că succesul în administrație se măsoară în impactul pe care îl au în viața oamenilor deciziile pe care le iau reprezentanții autorităților municipale.

„Mă bucur să văd că există municipii care au făcut performanță în domenii cheie, precum educație, sănătate, digitalizare, antreprenoriat, transparență sau turism, nu turism electoral. Observ că tot mai multe municipii devin fie ‘smart city’, fie ‘green city’ și sunt convins că promovarea acestor concepte și investiția în dezvoltarea lor reprezintă calea de urmat pentru viitorul comunităților noastre. În ceea ce mă privește, atât din experiența acumulată ca primar al municipiului Sibiu, dar și în calitate de președinte, am convingerea că administrația publică poate să devină mai eficientă și mai performantă prin dialog, cooperare și lucru în echipă, atât cu cetățenii, cât și cu celelalte instituții, actori economici și organizații ale societății civile. Doar lucrând împreună se pot construi oportunități de dezvoltare pentru oamenii din comunitățile în care, cu onoare, activați”, a arătat Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax