Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Dăscălescu: ”Merg la Cisnădie”

Publicat

După săptămâni de suspiciune și nenumărate articole de presă care intuiau mutarea tehnicianului grupării CS Zlatna la FC Cisnădie, luni, Alba24.ro a primit în exclusivitate confirmarea din partea antrenorului Mihai Dăscălescu. Acesta a mărturisit că, până în momentul de față, a reușit să ia cu el doi jucători. ”S-a terminat totul la Zlatna, îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar asta e viața. Am ales gruparea din Cisnădie pentru că sunt alte condiții acolo, se vrea altceva. În primul rând, acolo este o stabilitate financiară și asta contează enorm. E foarte greu să motivezi jucători nemulțumiți”, a declarat, pentru Alba24.ro, Mihai Dăscălescu.

Ramasă fără antrenor, CS Zlatna se va reuni pe 17 ianuarie, odată cu Unirea Alba Iulia. Cel mai probabil, locul lui Dăscălescu va fi ocupat de Fane Fogoroși sau Nicolae Kiraly.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax