Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Doi uniriști, în probe la Celtic Glasgow

Publicat

Puștii Unirii sunt la mare căutare în această iarnă. După ce a fost în probe la Nottingham Forest, portarul Vlad Ignat va pleca, în 11 ianuare, în Scoția, pentru a susține probe de joc la Celtic Glasgow. Acesta nu va pleca singur, ci însoțit de un alt unirist: Nicolae Stanciu. Mijlocașul albaiulian a fost și el în probe la gruparea germană VFB Stuttgart. ”Merg cu același impresar cu care am fost la Nottingham și vine și Stanciu. Amândoi vom da probe de  joc. Îmi doresc să las o impresie bună și să fie totul bine. Mi-aș dori ca, prin transferul meu, să ajut clubul și să-mi fie și mie bine dacă plec acolo”, a declarat, pentru Alba24.ro, Vlad Ignat, portar la Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, Nicolae Stanciu nu a vrut să comenteze această plecare .”Nu vreau să zic nimic de asta, sincer, e mai bine așa”, a spus tânărul mijlocaș.

Cei doi fotbaliști ar putea fi salvarea Unirii Alba Iulia, însă chiar și în vreme de criză șefii albaiulieni țin la preț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax