Connect with us
Publicitate

SPORT

Adorian Himcinschi: „Dacă nu mă simţeam pregătit, nu acceptam”

Publicat

La doar o zi după numirea lui Adorian Himcinschi în funcția de antrenor principal la Unirea Alba Iulia, Alba24.ro vă oferă un interviu în exclusivitate.

Rep: Domnule Himcinschi, sunteţi pregătit pentru funcția de antrenor principal?

A.H.: Sincer să fiu, dacă nu mă simțeam pregătit, nu acceptam să devin principal. Mă simt pregătit din toate punctele de vedere și sper ca acest lucru să se vadă cât de curând în jocul echipei.

Rep: Cum vedeți disputa de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea?

A.H.: Va fi un meci foarte dificil, Vâlcea e o echipă ce s-a întărit mult în ultimul timp, are mulți jucători de valoare, dar eu cred că, la ora jocului, vom fi pregătiți și vom intra pe teren cu gândul de a obține trei puncte.

Rep: Sunteți la Unirea din 2007, cunoașteți unii jucători foarte bine, cât de mult contează acest lucru?

A.H.: Eu consider acest aspect ca fiind unul foarte important, știu că, de-a lungul timpului, s-a mai schimbat lotul de jucători, dar pe cei care au rămas îi cunosc foarte bine și știu ce potențial au.

Rep: De-a lungul timpului, ați fost secundul mai multor antrenori, care este modelul dumneavoastră?

A.H.: În timp, am avut colaborări cu antrenori importanți (Gabor, Ispir, Mărginean, Gherman, Șunda și Falub) și cred că am avut, de la fiecare, ceva de învățat. Acest lucru nu înseamnă că voi încerca să copiez pe cineva anume. Eu am stilul meu, am propriile mele principii, pe care voi încerca să le pun în practică.

Ca jucător, Himcinschi a debutat în primul eșalon alături de Unirea Alba Iulia, iar acest lucru a contat enorm pentru albaiulian. Acesta nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că este extrem de atașat de clubul din Cetatea Marii Uniri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax