Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Secundul Bicheși a părăsit corabia uniristă

Publicat

Unirea Alba Iulia nu mai are antrenor secund și nici antrenor cu portarii. Secundul Adrian Bicheși a renunțat la echipa de seniori a Unirii Alba Iulia, dar va rămâne în cadrul clubului și se va ocupa de două grupe de copii și juniori. Acesta a mărturisit că motivele sunt mai delicate și nu au legătură cu clubul „ alb-negru”. ”Am renunțat la echipa de seniori, pentru că așa am considerat eu că este mai bine, am nevoie de mai mult timp liber pentru a mă ocupa de familie. Nu a fost vorba de nici o problemă legată de club, e vorba de ceva personal. Mă voi ocupa mai departe de grupele de copii și juniori ”, a declarat Adrian Bicheşi.

Locul acestuia ar putea fi luat de către Raul Unchiaș în ceea ce privește portarii, iar, în ceea ce priveşte postul de secund, nu ar fi exclus să-i revină  ”veteranului” Gabriel Rotaru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax