Connect with us
Publicitate

Tech

Experiment Facebook: Nu te mai lasă să-ți ștergi postările prin versiunea web a serviciului

Publicat

Facebook a decis să nu mai lase utilizatorii să-și ștergă postările prin versiunea web a serviciului. Acesta este un experiment, iar în funcție de feedbackul primit, noile funcții ajung să fie propagate pe întreaga bază de utilizatori ai rețelei sociale. Totuți au existat și situații în care opinia celor care folosesc Facebook a fost ignorată.

Un experiment recent al celor de la Facebook, confirmat de Ubergizmo, ne atrage atenția asupra unei situații ce s-ar putea dovedi ca fiind foarte frustrantă pentru utilizatorii rețelei sociale. Deși numărul celor care stau pe Facebook de pe desktop sau laptop este destul de mic comparativ cu activitatea posesorilor de smartphone-uri, nimeni nu și-a dorit să aibă un handicap de funcționalitate în versiunea web a serviciului.

Din păcate, mai mulți utilizatori de Facebook s-au trezit în ultimele zile că nu mai pot să-și șteargă postările personale din fluxul de date. În momentul în care respectivii au făcut un click pe cele trei punctulețe din colțul din dreapta sus al postării. au sesizat că opțiunea de Delete Post a dispărut. Alternativa similară ca efect care a rămas a fost Hide from timeline, dar aceea nu este la fel de eficientă, pentru că s-ar putea să o vadă în continuare cei care i-au dat like sau au partajat postarea în timpul în care a fost online.

Pe mobile, nu există aceeastă problemă. În plus, am încercat să recreez scenariul detaliat mai sus pe propria pagină de Facebook, dar butonul Șterge continuă să fie disponibil. Opțiunea de ștergere a postărilor, chiar și în cazul celor cărora le-a dispărut, a fost în continuare activă în Fluxul de activități sau Activity Log, dar acea variantă implica niște clickuri suplimentare. Momentan nu se cunoaște intenția pe termen lung a celor de la Facebook legată de actualizarea cu pricina.

 

sursa: playtech.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax