Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: EXPLOZIE la o casă din Teiuş. Un bărbat a ajuns la spitalul din Alba Iulia, cu arsuri pe mâini şi pe faţă

Publicat

pompier

pompieri smurd La interval de 18 ore, două imobile din Alba au fost afectate de explozii, din primele indicii, în urma acumulărilor de gaz. După deflagraţia de luni după-amiaza din Miceşti, marţi dimineaţa altă casă a fost afectată, la Teiuş. Un bărbat a fost rănit şi a ajuns la spitalul din Alba Iulia.

Vezi şi UPDATE FOTO-VIDEO: EXPLOZIE la o casă din Alba Iulia, cartierul Miceşti. Un bărbat şi-a pierdut viaţa. Soţia sa, în stare gravă la spital

Un echipaj de la Detaşamentul Aiud asigură, marţi dimineaţa, în jurul orei 10.00, măsuri de supraveghere în zona unui imobil afectat de o explozie, a transmis ISU Alba.

Potrivit sursei citate, o persoană a fost rănită, un bărbat, care a suferit arsuri pe faţă şi mâini, dar a mers singur la spital, la Alba Iulia.

Incidentul s-a petrecut pe strada Aurel Vlaicu din Teiuş. Ar fi fost afectată şi structura casei, fiind vizibilă avarierea unei uşi.

La faţa locului s-a deplasat şi echipaj de la Delgaz Grid (fosta E.On Distribuţie Romania), pentru verificări şi intervenţie.

UPDATE: Cauza probabilă a deflagraţiei este o acumulare de gaze generată de un racord flexibil fisurat la centrala termică.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax