|

Incendiul de la Drâmbar: Fabrica ”Alba Doner” era evaluată în 2014 la 850.000 de euro. Firma și-a cesionat acum o lună polița de asigurare la incendiu către OTP Bank

incendiu hala Drambar Alba24.roInvestiția de la fabrica din Drâmbar (comuna Ciugud), mistuită de flăcări joi după masă, a fost evaluată în anul 2014 la 850.000 de euro. Firma avea capacitate de producție de până la 270 de tone de kebab pe lună, însă acum afacerea s-a ruinat. 6 155 915 lei a fost cifra de afaceri, firma realizând în 2016 un profit de 116 583 de lei. Recent, societatea a încheiat o poliță de asigurare anti-incendiu și calamități pe care a cesionat-o băncii la care avea creditul.

Pe lângă pagubele la hala de producție rezultate în urma incendiului, este afectată și afacerea: stocuri, clienți și circuitul documentelor. Birourile societății se aflau în partea din față a halei, fiind de asemenea mistuite de flăcări. Capitalul subscris și vărsat al societății este în suma de 155.000 de euro. Firma producea aproximativ 50-60 de tone pe lună, potrivit propriului contul de facebook.

asociati donnerSC Alba Doner Production SRL a luat ființă în cursul lunii mai 2010 ca persoană juridică română. Potrivit portalului termene.ro, firma îl are ca asociat și administrator pe Sergiu Nicolae Vârtei, pe Aydin Cemil (Franța), mai având un administrator în persoana lui Tiberiu Florin Nemeth. În contradicție cu această informație, pe contul de facebook al societății se precizează că asociatul unic este Aydin Cemil.

Firma are o poliță de asigurare pentru incendiu și alte calamități emisă în urmă cu o lună și jumătate, la data de 29.06.2017, de către Groupama Asigurări SA.

DonerKebab8Alba Doner Production a cesionat băncii OTP Bank Romania SA toate drepturile de despăgubire provenind din această poliță de asigurare, cu termen de valabilitate până în 29.06.2018. Potrivit portalului termene.ro, cesionarea asigurării s-a făcut în vederea garantării obligației de rambursare a creditului acordat debitorului (Alba Doner), a dobânzilor, comisioanelor, spezelor, penalităților, cheltuielilor de executare plus orice alte cheltuieli și costuri care decurg din contractul de credit încheiat între Alba Doner Production și OTP Bank România.

”Unul dintre factorii care au contribuit la apariția acestei organizații de tip societate comercială a fost disponibilitatea primăriei com.Ciugud de a concesiona teren în zona industrială Drâmbar, terenul pe care S.C. Alba Doner Production S.R.L. l-a concesionat fiind în suprafață totală de 9601 mp, fabrica de producție având o suprafață de 1160 mp.
Un alt factor care a contribuit la apariția societății ține de capacitatea investitorului de a transpune în practică acest proiect care impune în mediul de afaceri românesc norme și principii de tip european.
Începând cu luna iulie 2010, S.C. Alba Doner Production S.R.L. a început activitatea de investiție pentru proiectul său denumit Hală Industrială Pentru Industria Alimentară,conform Autorizației de construire nr. 233/16.08.2010 emisă de Primăria com.Ciugud cf Legii:50/l991, investiție finalizată la începutul lunii ianuarie 2011.
Pe parcursul desfășurării lucrărilor de construcție, societatea a obținut toate avizele și acordurile de principiu necesare desfășurării activității de investiție.
Fabrica de producție a fost estimată la o valoare de 850.000.00 Euro, în aprilie 2014” se precizează în prezentarea companiei, postată pe contul de facebook.

 

 Citește și:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=587244avatar Publicat de pe 4 august 2017 şi actualizat pe 4 august 2017.
Publicat în ACTUALITATE, BREAKING NEWS, ECONOMIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI