Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook a lansat Marketplace și în România. Funcționa deja în 25 de țări

Publicat

Facebook a lansat în România o piaţă de vânzări online, care poate fi accesată de pe contul de Facebook al fiecărui utilizator.

Potrivit reprezentanţilor rețelei de socializare, această piaţă este o alternativă la paginile de vânzări şi cumpărări online. Această platformă funcţionează deja în alte 25 de ţări şi este dedicată utilizatorilor obişnuiţi sau celor cu afaceri mici.

Profilurile de Facebook ale persoanelor care vând sau cumpără diverse lucruri pot fi consultate, la fel ca şi prietenii comuni, iar acest lucru oferă o mai mare siguranţă, potrivit Facebook. Plata se poate face online sau direct la vânzător.

Ideea dezvoltării unei astfel de platforme a pornit de la observarea unui comportament aproape traditional în rândul utilizatorilor: vânzarea şi cumpărarea pe Facebook este o activitate care a început în Facebook Groups şi s-a dezvoltat în mod considerabil. Peste 550 de milioane de oameni din întreaga lume accesează, în fiecare lună, grupuri dedicate vânzării şi cumpărării – de la familii ce locuiesc în acelaşi cartier, până la colecţionari de pe toate continentele.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax