Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeia din Dolj care a „ţepuit” o tânără din Alba Iulia a mai înşelat o femeie, la începutul lunii septembrie

Publicat

bani Femeia de 39 de ani din judeţul Dolj, care a înşelat o tânără din Alba Iulia, oferindu-i o sumă mult mai mică în schimbul a 400 de euro, a mai „păgubit” o femeie la începutul lunii septembrie. Acum M.M este cercetată de poliţişti pentru infracţiunea de înşelăciune.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că M.M din judeţul Dolj este bănuită de comiterea şi a altei fapte de înşelăciune ce a fost reclamată poliţiei în data de 4 septembrie.

Astfel, se pare că în acea dată, în jurul orelor 12.30, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe B-dul Victoriei din Alba Iulia, M.M. a abordat-o pe o femeie în vârstă de 61 de ani, căreia i-a oferit un schimb valutar mai avantajos decât cel afişat de casa de schimb valutar.

După efectuarea tranzacţiei femeia a constatat că în schimbul celor 300 de euro vânduţi a primit doar 170 de lei şi a anunţat poliţia.

Săptămâna trecută, marţi, M.M la efectuare unui schimb valutar, a înşelat-o pe o tânără din Alba Iulia cu suma de 1.580 lei. Astfel că în schimbul a 400 de euro, tânăra s-a ales cu 190 de lei, în loc de 1.770 de lei, cât i-a promis femeia. Poliţiştii continuă cercetările faţă de M.M., din Negoi, judeţul Dolj care este cercetată penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, poliţia recomandă cetăţenilor efectuarea de schimburi valutare doar la bănci şi case de schimb valutar, după consultarea atentă a cursurilor şi comisioanelor afişate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax