Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 35 de ani din Baia de Arieș REŢINUTĂ de poliţişti, pentru lovire. A mai fost sancţionată de 14 ori pentru comportament antisocial

Publicat

pol

masina politie O femeie din Baia de Arieș în vârstă de 35 de ani este cercetată penal de polițiștii din localitate pentru lovire. Aflată sub influenţa alcoolului, aceasta a agresat-o pe o femeie de 42 de ani. În acest an, a mai fost sancţionată contravenţional de 14 ori, pentru comportament antisocial.

Poliţiştii din Baia de Arieş au luat măsura reţinerii faţă de o femeie în vârstă de 35 de ani, din Baia de Arieş care este cercetată penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit IPJ Alba, în în 11 noiembrie, B.A.M., fiind sub influenţa alcoolului, a agresat-o pe o femeie în vârstă de 42 de ani din Baia de Arieş, provocându-i leziuni uşoare în zona capului.

B.A.M. a mai fost cercetată penal într-un dosar privind o faptă de lovire, iar în cursul anului 2014, pentru comportamentul antisocial pe care l-a manifestat în special când era sub influenţa alcoolului, a fost sancţionată contravenţional de 14 ori.

Femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de continuarea a cercetărilor sub control judiciar.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax