Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 35 de ani din comuna Şibot, după gratii. Are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni de închisoare, pentru furt şi distrugere

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare O femeie în vârstă de 35 de ani din comuna Şibot a ajuns după gratii, pentru furt şi distrugere. Instanţa a decis în acest caz pedeapsă de trei ani şi opt luni de închisoare.

Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, în timp ce executau activităţi de patrulare împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au depistat-o, marţi, pe o tânără de 35 de ani, din comuna Şibot, posesoarea unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 17 mai 2017 de Judecătoria Alba Iulia.

Aceasta a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate, de 3 ani şi 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Condamnata a fost depusă în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Norica Alina P. a fost condamnată în legătură cu un caz de furt de elemente de cale ferată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax