Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 65 de ani lovită la o trecere de pietoni din Blaj. Şoferul nu a fost atent la executarea manevrei de mers înapoi

Publicat

politie

trecere de pietoni politie O femeie de 65 de ani din Blaj a fost lovită de un şofer de 29 de ani, după ce la manevra de mers înapoi tânărul nu a fost atent. În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale uşoare și a fost transportată la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale.

Vineri, la orele 14.17, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Simion Bărnuțiu din Blaj, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că Z.I.C., de 29 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi împrejurare în care a surprins și accidentat pe o femeie în vârstă de 65 de ani, din Blaj, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax