Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de Dolj, REŢINUTĂ la Alba Iulia, pentru înşelăciune prin metoda „Şmen”. Cum a reuşit să păcălească trei persoane, împreună cu un complice

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare O femeie de 41 de ani din judeţul Dolj a fost reţinută de poliţiştii din Alba Iulia, după ce a înşelat trei persoane, în zona unor case de schimb, prin metoda „Şmen”. A „câştigat” astfel sume între 450 şi 2000 de lei, împreună cu un complice.

IPJ Alba transmite că poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au reţinut, joi, pe M.M. (41 de ani) o femeie din din comuna Negoi, judeţul Dolj care este cercetată pentru trei fapte de înşelăciune comise asupra unor cetăţeni din Alba.

Aceasta a comis faptele împreună cu un bărbat de 34 de ani, din municipiul Timişoara.

Din primele date din anchetă a rezultat că în perioada 4 septembrie 2014 – 7 aprilie 2015, în timp ce se afla în apropierea unor case de schimb valutar din Alba Iulia, a abordat trei cetăţeni din judeţul Alba, oferind schimburi mai avantajoase decât cele afişate de casele de schimb.

În aceste împrejurări şi profitând de neatenţia victimelor, femeia, împreună cu complicele, a reușit să le înşele cu sume cuprinse între 450 şi 2.000 de lei.

Aceasta va fi prezentată în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale, iar cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax