Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-UPDATE: Femeie găsită decedată într-un apartament din Alba Iulia. Intervenţie ISU pe strada Toporaşilor

Publicat

YouTube video

Un echipaj ISU Alba a intervenit, joi, în jurul orei 15.40 pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Este vorba despre locuinţa unei femei care a fost găsită decedată. Pompierii au fost alertaţi de un vecin la 112, din cauza mirosului înţepător care a început să se simtă pe casa scării.

UPDATE: Femeia a fost găsită fără viaţă, în apartament, de către pompierii de la ISU. Este vorba despre Marcela B. din Alba Iulia. Avea 45 de ani şi era cunoscută cu probleme psihice. Din primele informaţii ale pompierilor, aceasta era decedată de câteva luni. Se pare că femeia s-ar fi înfometat.

„Din cauza mirosului de pe scară am sunat la pompieri. Mirosea foarte puternic a cadavru şi am anunţat. Arăta destul de urât”, a spus Cătălin Sârbu.

Anul trecut în vară, un detașament de pompierii Alba Iulia a mai intervenit la deblocarea locuinței în care se afla Marcela B. Aceasta se afla într-un apartament de pe Bulevardul Revoluţiei. Pompierii militari au intervenit atunci cu o autospecială de intervenţie şi cu o ambulanţă SMURD şi au intrat în apartament pe geam, pentru a permite accesul paramedicilor, apoi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru mai multe îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 15.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean de pe strada Toporașilor din Alba Iulia, cu privire la faptul că dintr-un apartament învecinat răzbate un miros greu.

La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă de cercetare precum şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, care au pătruns în apartament, printr-un geam al balconului şi au deblocat ușa de acces.

În dormitorul apartamentului a fost găsit, în stare avansată de putrefacţie, cadavrul lui B.M.R., o femeie în vârstă de 45 de ani, locatara apartamentului.

Din declaraţiile vecinilor a rezultat că aceasta nu a mai fost văzută de circa 4 luni.

La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă, iar sistemele de închidere ale uşii de acces şi ale ferestrelor apartamentului nu prezentau urme de forţare.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean Alba, urmând a fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cauzei morţii.”

FOTO – VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sirbu Catalin

    joi, 24.04.2014 at 19:59

    Femeia a fost decedata de mai mult timp ,, Nu doar de cateva zile …Femeia avea peste 40 de ani …de profesie nu era avocata….femeie nu avea nici o profesie !! …

    • xsulescu ion

      vineri, 25.04.2014 at 09:55

      Ai dreptate in tot ce ai zis. Femeia ar fi facut 45 de ani in iunie si nu cred ca lucrat vreodata undeva. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax