Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie în vârstă de 29 de ani, cercetată pentru furt. A sustras portmoneul unei tinere, într-un magazin din Sebeș

Publicat

furt geantaO femeie în vârstă de 29 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a sustras portmoneul unei tinere din comuna Săsciori, în timp ce se afla într-un magazin din Sebeș. 

Poliţiştii din Sebeş au identificat, cu operativitate, persoana bănuită de comiterea furtului unui portmoneu în care era suma de 1.100 de lei. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, în după amiaza zilei de 13 septembrie, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, de către o tânără din comuna Săsciori, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un magazin din Sebeş i-a fost sustras portmoneul în care avea suma de 1.100 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar în urma investigaţiilor efectuate au identificat-o pe o femeie de 29 de ani, care a profitat de neatenţia tinerei şi i-a sustras portmoneul.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitei, iar faţă de femeia ce a comis furtul, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax