Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie lovită de fulger, pe o păşune din zona Vârtop

Publicat

furtuna

O femeie de 61 de ani din Arieşeni a murit, marţi după-amiaza, după ce a fost lovită de un fulger, în timp ce se afla pe o păşune din zona Vârtop. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit marţi seara.

Poliţia a fost sesitată marţi, la ora 23.50, cu privire la faptul că în comuna Arieşeni, pe un fânaţ, se afla o femeie decedată.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că pe păşunatul comunal al localităţii Bubeşti se afla cadavrul femeii, N.S. (61 de ani), din comuna Arieşeni.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în după amiaza aceleiaşi zile, victima se afla cu vitele la păscut şi a fost surprinsă de o furtună cu descărcări electrice, în timpul căreia a fost lovită de un trăsnet.

Rudele femeii au început căutarea acesteia în jurul orelor 23.00, iar, după ce au găsit-o, au anunţat poliţia.

La examinarea externă a cadavrului, nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Serviciul de Medicină Legală Alba efectuează necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Activităţi în aer liber, periculoase pe timp de furtună. Vezi ce nu este bine să faci când fulgeră | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax