Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fetiță de 1 an din Cergău, transportată cu elicopterul SMURD la București. Avea arsuri de gradul II și III, după ce s-a opărit cu apă fierbinte

Publicat

Smurd Helicopter O fetiță de un 1 an și jumătate a ajuns, duminică, la spitalul din Blaj, cu arsuri de gradul II și III pe corp. Minora a suferit leziuni după ce s-a ars cu apă fierbinte. A transportată de urgenţă la Spitalul de Arși din București cu un elicopter SMURD. Potrivit managerului Spitalului Municipal Blaj, Mihai Nemeți, copila a suferit arsuri de gradul II și III pe o suprafață de aproximativ 20% din corp, la picior.

Fetița a ajuns la Spitalul municipal din Blaj cu arsuri de gradul II și III, după ce s-a opărit cu apă clocotită. Potrivit medicilor, în cazul copiilor până în vârsta de 2 ani, care suferă arsuri pe o suprafață a corpului de peste 5%, este necesar transferul la Spitalul de Arși, astfel că fetița a fost transportată, duminică, cu un elicopter SMURD, pentru îngrijiri medicale la București.

Fetiţa a suferit arsuri pe o suprafață de aproximativ 20% din corp, în zona picioarelor.

mama fata UPDATE: Mama fetiţiei a spus că incidentul s-a întâmplat în momentul în care schimba unul dintre copii. Atunci fetiţa s-a dat jos din pat şi a tras fierbătorul cu apă clocotită peste ea. Fierbătorul era pus pe podea, lângă pat.

„Duminică s-a prezentat în Urgenţă, adusă de părinţi o fetiţă de 1 an şi 4 luni cu arsuri de gradul II, pe 20% din suprafaţa corporală, mai ales pe membrele inferioare. A fost stabilizată şi trimisă conform protocolului, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, la secţia de Chirurgie Plastică”, a spus directorul medical al Spitaluli municipal din Blaj, Voina Suciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax