Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FILMARE AERIANĂ: Cetatea Alba Carolina îmbrăcată în „straie de sărbătoare”. Atmosferă de poveste cu luminiţe „jucăuşe”, căsuţa lui Moş Crăciun

Publicat

Untitledsdf Căsuțele cu dulciuri și bunătăți, bradul cu „luminițe jucăușe”, patinoarul și căsuța lui Moș Crăciun sunt doar câteva dintre imaginile care sunt surprinse într-un video aerian, realizat de Călin Magda, în Cetatea Alba Carolina.

Cetatea și împrejurimile ei sunt învăluite într-o atmosferă de poveste, cu mii de luminițe de Crăciun, pregătită pentru oaspeţii, care vor să îi calce „pragul” de sărbători.

Filmarea aeriană prezintă Cetatea Alba Carolina, îmbrăcată în haine de sărbătoare. Este frumos „dichisită” şi pentru locuitorii municipiului Alba Iulia, dar şi pentru turiştii care în mini vacanţa de sărbători aleg să vină în Cealaltă Capitală.

Miile de beculețe din Piaţa Cetăţii, te face să visezi la poveștile de Crăciun și nu în ultimul rând să îți dorești să faci o vizită prin Cetatea Alba Carolina. Multitudinea de luminițe dau orașului un aer de sărbătoare, astfel că doar zăpada mai lipsește ca totul să fie ca într-un basm de Crăciun.

În cele aproximativ 3 minute surprinse în zonele cele mai frumoase și  împodobite din Alba Iulia, nu ai cum să nu te duci cu gândul la cum ar fi dacă ai face o vizită în Parcul de Crăciun. Dacă până acum nu aţi fost prin Cetatea Alba Carolina, cu ajutorul acestei filmări aeriene vă puteţi contura o idee despre cum arată această „feerie” de poveste.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax