Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FILMARE AERIANĂ: ”Peisaje de poveste în Cetatea Alba Carolina”. Imagini de vis cu obiectivele turistice, căsuțele cu dulciuri, bradul și patinoarul

Publicat

cetatea alba iulia iarna imagini aeriene Sub stratul alb de nea, obiectivele turistice din zona istorică, căsuțele cu dulciuri și bunătăți, bradul și patinoarul, conturează imagini de poveste, surprinse într-un video aerian, realizat de Călin Magda, în Cetatea Alba Carolina.

Un videoclip de trei minute, obţinut din imagini aeriene înregistrate zilele trecute cu ajutorul unei drone, surprinde Cetatea și împrejurimile, învăluite într-o atmosferă de poveste.

Filmulețul postat pe Youtube de către Călin Magda ne prezintă imagini de o rară frumuseţe cu varietatea arhitecturală din Cetatea Alba Carolina, care se odihnește parcă sub stratul de zăpadă.

De asemenea, acesta scoate în evidență obiectivele turistice importante, ca Șanțurile Cetății, Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan, Poarta a III-a a Cetății, Biserica memorială ”Mihai Viteazul”, statuia lui Mihai Viteazul, Piața Cetății, Sala Unirii, Muzeul Național al Unirii, Traseul celor Trei Fortificații, Catedrala Reîntregirii, Catedrala Romano-Catolică Sfântul Mihail, toate îmbrăcate într-un strat alb de nea, ca în povești.

Văzută de la înălțime, liniștita urbe și Cetatea Alba Carolina este parcă și mai frumoasă, sub puritatea zăpezii.

Vă invităm să vizionați imaginile pentru a vă contura o idee despre cum arată această ”feerie” de poveste, văzută de la înălțime.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alin

    luni, 12.01.2015 at 07:22

    Frumoasa si pustie ,fara vizitatori si necuratata de zapada .Sunt mai multi oameni in Kaufland.
    Ceva trebuie schimbat ,trebuie atrasi vizitatori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax