Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FILME NOI la CINEMAtograful din Alba Mall: „Edge of Tomorrow, 3D” și „Maleficent” pot fi văzute, de vineri. PROGRAMUL pe următoarele zile

Publicat

Colours Cinema din Alba Iulia a publicat programul filmelor care vor rula în perioada 30 mai-5 iunie. Este vorba de „Edge of Tomorrow, 3D” „X-Men: Days of Future Past 3D”, „Maleficent” „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy” „Godzilla” „Neighbors”, „Triunghiul Dragostei și al Morții”, „Brick Mansions” și „Transcendence”.

Albaiulienii care vor urmărescă un film la noul cinematograf deschis de curând în Alba Mall vor avea la dispoziție aproximativ 10 producții cinematografice în fiecare zi. Copiii vor putea să vadă și în acest weekend „Rio 2” și „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”. Pentru cei care preferă filmele de acțiune, X-Men va rula în continuare, la fel și Godzilla, dar vor putea să vadă și cel mai nou film a lui Tom Cruise, „Edge of Tomorrow”, în 3D.

Preţurile biletelor sunt cuprinse între 15 şi 20 de lei, în funcție de zile. De luni până joi, la categoria 2D, un bilet costă 17 lei, iar pentru cele prezentate în 3D, costă 19 lei. De vineri și până duminică prețul unui bilet este de 18 lei la 2D şi 20 de lei la 3D. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţurile de luni până joi vor fi la categoria 2D – 14 lei, iar la 3D – 16 lei. În weekend, biletul costă 16 lei, respectiv 18 lei.

În ziua de miercuri, spectatorii beneficiază de oferta 1+1, mai exact la fiecare bilet cumpărat al doilea bilet este gratuit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax