Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Firmă de comerţ cu lemn din Aiud, amendată cu 25.000 de lei pentru nereguli în acte. Poliţiştii au confiscat peste 30 mp de material lemnos

Publicat

lemn confiscatAdministratoarea unei firme de comerţ cu lemn din Aiud a primit o amendă de 25.000 de lei după ce poliţiştii, inspectorii de la Garda Forestieră şi reprezentanţi au Direcţiei Silvice au descoperit că nu avea acte pentru 36,4 metri cubi de material lemnos (stejar și rășinoase). Cantitatea de lemn a fost confiscată.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 13 mai, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu lucrători ai Gărzii Forestiere Județene Alba și ai Direcției Silvice Alba, au făcut un control la o societate comercială din Aiud, specializată în prelucrarea și comercializarea materialului lemnos.

Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că reprezentanții societății comerciale nu au putut prezenta documente legale de proveniență pentru 36,4 metri cubi de material lemnos (stejar și rășinoase).

În conformitate cu prevederile art. 19 al.1 din  Legea 171/2010, față de administratoarea societății, a fost luată măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 25.000 lei, iar ca măsură complementară, cei 36,4 metri cubi de material lemnos, au fost confiscați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax