Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firma de transport „Mariany” creşte preţul biletelor pe rutele Alba Iulia-Vinţu de Jos-Pianu de Sus şi Alba Iulia-Unirea-Ocna Mureş

Publicat

Firma de transport rutier „Mariany” SRL, care acoperă traseele Alba Iulia-Vinţu de Jos-Pianu de Sus şi Alba Iulia-Unirea-Ocna Mureş a solicitat majorarea tarifelor de călătorie. Cererea a fost aprobată joi de Consiliul Judeţean. Astfel, un bilet pentru distanţa de 1-5 km, care costa 2 lei, va costa de acum 2,5 lei, iar un abonament pe aceeaşi distanţă va fi majorat de la 66 lei la 83 lei.

Consiliul Judeţean Alba a aprobat joi solicitarea firmei de transport „Mariany” SRL, pentru majorarea tarifelor de călătorie. Compania face curse regulate pe traseele Alba Iulia-Vinţu de Jos-Pianu de Sus şi Alba Iulia-Unirea-Ocna Mureş.

Documentaţia prezentată de către firmă atestă creşterea cu aproximativ 25% a cheltuielilor specifice serviciului în perioada martie 2011-ianuarie 2012, la carburanţi, piese de schimb, anvelope, asigurări de răspundere civilă auto şi CASCO, întreţineri, reparaţii şi a contribuţiilor la asigurările sociale ca urmare a majorării salariului de bază minim brut pe ţară.

Astfel, preţul unui bilet pe distanţa 1-5 k va creşte de la 2 lei la 2,5 lei, iar a unui abonament pe aceeaşi distanţă va fi modificat de la 66 lei la 83 lei. Pe distanţa 6-10 km, un bilet va costa 3 lei, faţă de 2,5 cât era preţul vechi, iar preţul unui abonament va fi de 99 lei, cel vechi costând 82 lei. Un bilet pentru o cursă de 11-15 km va costa 4 lei, cu 1 leu mai mult decât preţul vechi, iar un abonament va fi mai scump cu 33 de lei, 132 lei, faţă de 99 lei cât era preţul vechi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax