Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Ganea, bărbatul care a jefuit o casă de schimb din Alba Iulia, cu armă letală, condamnat definitiv la închisoare cu executare

Publicat

florin ganea Florin Ganea, bărbatul din Alba Iulia care a jefuit o casă de schimb valutar din oraş, în data de 2 martie, ameninţând cu o armă letală, a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 3 luni de închisoare. Sentinţa a fost pronunţată la Curtea de Apel în 24 iunie.

Bărbatul este autorul unui jaf armat la o casă de schimb valutar din zona pieței agroalimentare Cetate, administrată de firma Royal Exchange SRL.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 martie, în jurul orelor 17.40, poliţia a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a sustras prin violență și prin amenințare o sumă de bani de la o casă de schimb valutar situată pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia.

În baza indiciilor oferite de apelant şi cu sprijinul unui cetăţean, la foarte scurt timp de la sesizare, un echipaj format din polițist al Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Compartiment Siguranţă Publică și Patrulare și jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, a reușit localizarea şi prinderea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Asupra lui G.F., de 46 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a fost găsită suma de 6.013 lei şi 825 de euro, banii proveniţi din comiterea faptei precum şi un pistol letal, cu 3 cartuşe în încărcător, pe care se pare că l-a folosit la comiterea faptei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că arma găsită asupra bărbatului era deținută în mod ilegal.

Ganea este judecat şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Judecătoria Alba Iulia s-a pronunţat în 27 mai privind această cauză, primind o pedeapsă blândă: doi ani şi trei luni de închisoare, în condiţiile în care risca între trei şi 10 ani de detenţie.

Citește și Dosarul jafului armat la o casă de schimb din Alba Iulia: Doi ani şi trei luni de închisoare pentru Florin Ganea

”Admite apelul formulat de partea civilă S.R. împotriva sentinţei penale nr. 247/2015 pronunţată la 27 mai 2015 de Judecătoria Alba Iulia, în dosar nr. 1579/176/2015 şi în consecinţă: Desfiinţează în parte sentinţa penală atacată numai sub aspectul laturii civile privind neacordarea daunele materiale şi procedând la o nouă judecată în aceste limite: obligă pe inculpatul G.F. şi la plata sumei de 384 lei cu titlu de daune materiale către partea civilă S.R. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate. În baza art. 424 alin. 3 Cod procedură penală şi art. 72 Cod penal, deduce din pedeapsa aplicată inculpatului perioada reţinerii şi arestării preventive, începând cu data de 2 martie 2015, până la data de 24 iunie 2015. Definitivă”, se transmite în minuta deciziei din 24 iunie, de la Curtea de Apel.

Vezi și și FOTO-VIDEO: JAF ARMAT la o casă de schimb valutar din Alba Iulia. Bărbat de 45 de ani, REŢINUT de poliţişti, după ce a fost urmărit de un trecător

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax