Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Ghinea, autorul CRIMEI din Cugir, condamnat la 20 de ani de închisoare și daune morale de 100.000 de lei

Publicat

florin ghinea,Bărbatul din Cugir care şi-a înjunghiat fost concubină şi l-a omorât pe tatăl acesteia a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Florin Nicolae Ghinea mai trebuie să plătească daune morale de 100.000 de lei. Decizia pronunţată de Tribunalul Alba nu este definitivă.

Nicolae Florin Ghinea a fost trimis în judecată pentru omor şi tentativă la omor după ce, în luna septembrie 2016, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi în familie, în urma căruia a fost evacuat din locuinţă, a primit ordin de restricţie şi a fost acţionat în judecată pentru pensie alimentară, i-a atacat cu cuţitul pe fosta soţie şi pe tatăl acesteia, pe stradă, de faţă cu mai mulţi martori. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, iar femeia a fost grav rănită.

Luni, 13 februarie, Tribunalul Alba a pronunţat pedeapsa maximă pentru infracţiunea de omor. Bărbatul a primit 20 de ani de închisoare. De asemenea, acesta mai trebuie să achite daune morale şi civile totale de 100.000 de lei. Decizia Tribunalului poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Criminalul din Cugir este judecat pentru omor, tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. Inculpatul avea ordin de restricţie care îi impunea interdicţia de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de familia fostei sale concubine. Acest lucru nu l-a împiedicat, însă, să o atace în plină zi, pe o stradă din oraş.

VEZI: Rechizitoriul CRIMEI din Cugir: „Ţi-am spus că te omor?”. Cum și-a înjunghiat Florin Ghinea fosta concubină și i-a omorât tatăl

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Hosting

    joi, 06.04.2017 at 03:46

    Barbatul din Cugir care si-a injunghiat fost concubina si l-a omorat pe tatal acesteia a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare. Criminalul din Cugir este judecat pentru omor, tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea hotararilor judecatoresti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax