Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman a demisionat din funcția de președinte PNL Alba Iulia. Momentan rămâne vicepreședinte la Consiliul Județean Alba

Publicat

florin roman, ACL Florin Roman a decis să demisioneze din funcția de președinte a PNL Alba Iulia, după ce în luna martie a fost ales ca unic președinte al organizației. Cel mai probabil la conducea organizației municipale va rămâne viceprimarul Paul Voicu, prim-vicepreședinte al PNL Alba Iulia, și fost copreședinte. 

Vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, renunță la  funcția de conduce pe care o avea la organizația municipală. Acesta va rămâne în PNL, potrivit unui anunț postat pe pagina sa de facebook.

„Am luat azi decizia de a demisiona din funcția de președinte al PNL Alba Iulia, din motive personale. A fost o perioadă plină de satisfacții politice, de rezultate bune, de frământări și greutăți! Mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că nu i-am dezamăgit cât timp am fost în fruntea lor! Nu a fost o decizie ușoară! Nu voi pleca din PNL, că să pun capăt oricărei speculații, ci voi ajuta atât cât pot! Mult succes liberalilor albaiulieni în continuare!” a declarat Florin Roman pe pagina sa de facebook.

În ceea ce privește funcția pe care o deține la Consiliul Județean Alba, acesta a declarat că momentan o va păstra. În prezent Florin Roman este secretar general adjunct.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax