Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, ATAC la adresa liderilor PSD: „V-aş compara cu Ceauşescu, domnule Dragnea, dar ieşiţi pe minus!”

Publicat

Florin RomanDeputatul PNL, Florin Roman, l-a acuzat pe Mihai Tudose că este un premier marionetă, după ce premierul  a dat raportul despre starea economiei în faţa  la cererea liberalilor. Românii simt creşterea economică – le-a transmis prim-ministrul parlamentarilor. Şi totdată i-a asigurat că Guvernul nu se va atinge de Pilonul II de pensii. Intervenția premierului în plen a dat naștere și unor schimburi de replici mai acide venite din partea deputatului de Alba, Florin Roman.

Deranjat de faptul că nu înţelegea ce spunea premierul, Florin Roman, deputat PNL, a luat cuvântul şi i-a transmis, de la tribuna oficială, lui Tudose: „Domnule prim ministru, să nu vă supăraţi, la noi în Ardeal e o vorbă, parcă aveţi prune în gură. Dar nu prune d-alea de care ştim noi, sunt prune d-alea mai distilate, parcă vorbiţi turceşte”.

„Sunteţi un premier marionetă, o să vă rog să-mi daţi voie să mă adresez adevăratului premier al României, Liviu Dragnea. Domnule Dragnea, sunteţi vinovat, alături de PSD, de terorism fiscal. Loviţi cu biciul în cei care lucrează la vedere şi faceţi scut în jurul evazioniștilor! V-aş compara cu Ceauşescu, domnule Dragnea, dar cu toate înţelegerea, vă spun că ieşiţi pe minus!”, a acuzat deputatul Florin Roman adresându-se liderului PSD.

În replică, Tudose a spus ulterior, că ştie că nu este campionul dicţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax