Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: „De primarii PSD din Alba mai vede doar vicepreședintele Consiliului Județean, Florin Roman. Nu discut cu un mincinos ca Dîrzu”

Publicat

În conferința de presă la PNL Alba, vicepreședintele PNL și vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, și-a reiterat declarația cum că „deputatul social-democrat Ioan Dîrzu trebuie ignorat”, după ce acesta din urmă a lansat un comunicat de presă prin ataca “politicienii de dreapta”, care “rezolvă construcţia drumului Turda-Sebeş din biroul lor de la Consiliul Judeţean Alba”. Roman a adus în discuție probemele unor primari PSD din județ, pentru care Dîrzu „nu rezolvă absolut nimic”.

„De când sunt la Consiliul Județean, de primarii PSD mai vede doar vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, în județul Alba, pentru că domnul deputat Dîrzu nu îi poate ajuta cu povești și cu promisiuni că merge, face și drege și nu rezolvă absolut nimic. Pentru echilibrarea bugetului, Consiliul Județean a dat la Abrud 3,5 miliarde lei vechi, Teiuș – 4,5 miliarde lei vechi, Bucium – 3,65 miliarde lei vechi, Ciugud – 4,23 miliarde lei vechi, Cut – 2,64 miliarde lei vechi, Lunca Mureș – 3,6 miliarde lei vechi, Stremț – 4,5 miliarde lei vechi. La toate acestea se mai adaugă următoarele lucruri, care se întâmplă în localități cu primari PSD, datorită prezenței lui Florin Roman în Consiliul Județean și care nu au nicio legătură cu președintele PSD, care ar trebui să se ocupe de problemele primarilor”, a declarat Florin Roman.

„Pe 2013, avem proiectul alimentare cu apă la Abrud. Fac un apel către domnul Dîrzu să își facă timp și să facă cunoștință cu domnul Dragnea și să îi pună la dispoziție memoriul semnat de primari liberali și PSD și de parlamentari și de domnia sa pentru obținerea sumei de 1 milion de euro pentru rezolvarea problemei apei integral la Abrud. Până atunci o rezolvăm noi, cei de la Consiliul Județean. Avem probleme de alimentare cu apă și vom lucra în acest an la Teiuș, la Sebeș, Ciugud, Cut, Stremț. Domnul Dîrzu are un singur merit în treaba asta, faptul că este președinte al PSD Alba, atât. Vom avea asfaltări la Ciugud, Teleac, Drâmbar, unde meritul domnului Dîrzu este tot zero. E bine ca permanenta stare de observație să fie depășită. Trei ani trec și ne trezim că domnul Dîrzu nu ne-a făcut nici ambasadă la Bruxelles, nici abatoare, așa cum a promis, nici reprezentanță la București. Voi rămâne un partener fidel, egal, pentru primarii PSD și PNL. Nu discut cu un mincinos ca Dîrzu”, a conchis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax