Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat de Alba, despre referendum: “Românii trebuie întrebați dacă vor sau nu grațierea hoților și salvarea politicienilor corupți”

Publicat

florin romanReferendumul propus de Președintele Klaus Iohannis nu are în vedere doar sancționarea modului în care oamenii politici se raportează la propriile drepturi, ci, mai ales, promovarea unor valori, fără de care România nu poate progresa, susţine deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

“Referendumul propus de președintele Klaus Iohannis nu are în vedere doar sancționarea modului în care oamenii politici se raportează la propriile drepturi, ci, mai ales, promovarea unor valori, fără de care România nu poate progresa.

Referendumul pune în discuție o chestiune concretă, dar are în subsidiar o valoare simbolică. Nu este vorba doar despre cele două ordonanțe pe care PSD dorește să le strecoare pe sub ușa guvernului pentru a spăla de păcatele penale zeci de politicieni.

Românii vor fi chemați să decidă drumul pe care țara noastră va merge.

Drumul propus de PSD afectează pe termen lung societatea românească și are presărat de-a lungul său minciuna și dezinformarea, arbitrariul și încălcarea legilor, legiferarea în folos propriu și abuzul de putere.

Cealaltă cale este cea a oamenilor cinstiți, care refuză să lase copiilor o țară în care cine are puterea își face partea și-și împarte dreptatea.

Cea mai bună soluție este să-i întrebăm pe români dacă PSD are dreptul de a-și grația hoții și de a-i scăpa de pușcărie pe politicienii care încalcă legea.

Politicienii PSD și ALDE sunt datori și ei să susțină acest demers, deoarece au declarat constant în campania electorală că glasul cetățenilor trebuie ascultat și că politicile de guvernare trebuie bazate pe interesele românilor. Referendumul va demonstra dacă românii susțin grațierea hoților și modificarea legilor penale pentru salvarea politicienilor corupți, cele două priorități pentru care actuala coaliție de guvernare e pregătită să sacrifice credibilitatea țării”, transmite deputatul de Alba, într-un comunicat de presă.

Vezi şi Klaus Iohannis anunță referendum pentru amnistie și grațiere. „Românii vor putea să se pronunțe dacă sunt de acord cu aceste schimbări sau nu”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax