|

Florin Roman, deputat de Alba: PNL solicită demisia Guvernului Grindeanu și organizarea de alegeri anticipate

Florin Roman CDPartidul Național Liberal inițiază o moțiune de cenzură la adresa Gguvernului Grindeanu, „pentru a sancționa abuzurile și derapajele puterii executive”, transmite deputatul de Alba Florin Roman. Potrivit sursei citate, „democrația din România a primit cea mai puternică lovitură odată cu adoptarea <pe furiș, în noapte>, a modificărilor la Codurile penale”.

Viceliderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, a transmis, într-un comunicat de presă, că „nimeni nu a mai vegheat la elefanții strecurați hoțiș pe sub ușa ședinței de guvern”.

„PSD a dat această lovitură ignorând zecile de mii de români care au ieșit zile întregi în stradă protestând împotriva adoptării acestor modificări prin ordonanțe de urgență.

PSD a ignorat și opiniile exprimate de CSM, DNA, Procurorul General și majoritatea asociațiilor profesionale din domeniul justiției, care au semnalat cu argumente inoportunitatea acestor modificări și a modului lor de promovare.

Prin această atitudine, PSD a arătat că de fapt obiectivul guvernării este salvarea politicienilor corupți și nu bunăstarea oamenilor, așa cum au promis în campania electorală.

Singura soluție pentru apărarea democrației și a statului de drept este demisia guvernului și organizarea de alegeri anticipate. Românii trebuie să decidă dacă aleg calea democrației sau pe cea a abuzurilor și sfidărilor”, se arată în comunicatul de presă.

PNL inițiază o moțiune de cenzură la adresa guvernului Grindeanu pentru a sancționa abuzurile și derapajele puterii executive.

„Stă în puterea noastră să ne mobilizăm, să-i chemăm alături de noi pe oamenii de bună credință și să salvăm valorile democrației și principiile statului de drept.

Facem un apel către toți parlamentarii opoziției și către toți reprezentanții onești din PSD să susțină și să voteze această moțiune de cenzură pentru a readuce România pe făgașul democratic. Acesta este momentul în care trebuie să arătăm că suntem solidari cu românii care-și apară drepturile în stradă și că suntem pregătiți să apărăm democrația.

Avem această obligație față de copiii noștri și de viitorul acestei țări”, a mai transmis Roman.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=545686avatar Publicat de pe 1 februarie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
  • sebes: plata fara munca
  • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
  • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
  • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI