Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat de Alba: PNL solicită demisia Guvernului Grindeanu și organizarea de alegeri anticipate

Publicat

Florin Roman CDPartidul Național Liberal inițiază o moțiune de cenzură la adresa Gguvernului Grindeanu, „pentru a sancționa abuzurile și derapajele puterii executive”, transmite deputatul de Alba Florin Roman. Potrivit sursei citate, „democrația din România a primit cea mai puternică lovitură odată cu adoptarea <pe furiș, în noapte>, a modificărilor la Codurile penale”.

Viceliderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, a transmis, într-un comunicat de presă, că „nimeni nu a mai vegheat la elefanții strecurați hoțiș pe sub ușa ședinței de guvern”.

„PSD a dat această lovitură ignorând zecile de mii de români care au ieșit zile întregi în stradă protestând împotriva adoptării acestor modificări prin ordonanțe de urgență.

PSD a ignorat și opiniile exprimate de CSM, DNA, Procurorul General și majoritatea asociațiilor profesionale din domeniul justiției, care au semnalat cu argumente inoportunitatea acestor modificări și a modului lor de promovare.

Prin această atitudine, PSD a arătat că de fapt obiectivul guvernării este salvarea politicienilor corupți și nu bunăstarea oamenilor, așa cum au promis în campania electorală.

Singura soluție pentru apărarea democrației și a statului de drept este demisia guvernului și organizarea de alegeri anticipate. Românii trebuie să decidă dacă aleg calea democrației sau pe cea a abuzurilor și sfidărilor”, se arată în comunicatul de presă.

PNL inițiază o moțiune de cenzură la adresa guvernului Grindeanu pentru a sancționa abuzurile și derapajele puterii executive.

„Stă în puterea noastră să ne mobilizăm, să-i chemăm alături de noi pe oamenii de bună credință și să salvăm valorile democrației și principiile statului de drept.

Facem un apel către toți parlamentarii opoziției și către toți reprezentanții onești din PSD să susțină și să voteze această moțiune de cenzură pentru a readuce România pe făgașul democratic. Acesta este momentul în care trebuie să arătăm că suntem solidari cu românii care-și apară drepturile în stradă și că suntem pregătiți să apărăm democrația.

Avem această obligație față de copiii noștri și de viitorul acestei țări”, a mai transmis Roman.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax