Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Termen prelungit până la 30 septembrie, pentru obţinerea autorizației de securitate la incendiu

Publicat

florin roman

florin romanComisia pentru administrație publică din Camera Deputaților a adoptat un amendament prin care termenul pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu prevăzut la art. 30 alin. (41) din Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, se prorogă până la data de 30 septembrie 2017.

Alături de colegul meu, deputatul PNL Cristian Buican, am depus un amendament suplimentar, prin care beneficiarii care au depus, până la data de 30 septembrie 2017, documentația pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu sau au proiecte în avizare pentru finanțare, sunt exceptați de la aplicarea amenzilor, dacă termenul de conformare nu depășește 31 decembrie 2017.

Acest amendament propus de noi vine în sprijinul celor care doresc să intre în legalitate, să respecte prevederile legate de securitatea la incendiu dar, din diferite motive, au depus documentația cu întârziere.

Atunci când am făcut propunerea, am ținut cont și de supraaglomerarea inspectoratelor pentru situații de urgență, unde au ajuns munți de documente, iar personalul însărcinat cu verificare lor este prea puțin, comparativ cu nevoile.

Legile trebuie făcute pentru a instaura reguli, dar și pentru a-i ajuta pe oamenii, deoarece nu facem legi pentru instituții , ci pentru cetățenii acestei țări, care ne-au trimis în Parlament să le reprezentăm interesele.

PNL va susține în Parlament toate inițiativele care vin în sprijinul cetățenilor și care contribuie la reglementarea unui domeniu important pentru siguranța românilor.

Florin Roman

Deputat PNL Alba

Vicelider Grup parlamentar PNL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax