Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman îi ia locul lui Teodor Atanasiu în conducerea PNL Alba. INTERIMAR până la alegeri

Publicat

1508633_762214930533502_6036516176353775924_n Copreședintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat vineri că renunţă la PNL Alba, iar dacă nu va fi ales copreşedinte al partidului va fi prim-vicepreşedinte. Până la alegerile din cadrul Biroului Naţional al PNL, care va avea loc până la sfârșitul anului, interimatul va fi asigurat de către Florin Roman.

Contactat de către Alba24, Florin Roman a confirmat faptul că acesta va asigura interimatul pentru funcția de copreședinte PNL Alba, până la alegerile din cadrul Biroului Național. De asemenea, acesta a precizat că organizația din Alba îl va propune ca și copreședinte pe primarul orașului Cugir, Adrian Teban.

“Schimbare de ştafetă în PNL Alba! Mulţumim si succes Teodor Atanasiu, președintele nostru timp de 21 de ani şi Puiu Creţu, un lider cu suflet mare! Adrian Teban baftă şi la muncă!”, a postat în jurul orei 19.30, copreședintele interimar al PNL Alba, Florin Roman, pe o rețea de socializare.

După 21 de ani de când se află în fruntea PNL Alba, Teodor Atanasiu a ocupat în acest an funcția de copreşedinte al Alianței Creștin Liberale Alba împreună cu primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava. După alegerile prezidenţiale, acesta a ocupat funcția de copreşedinte al PNL Alba, tot împreună cu Mircea Hava.

De la rezultatele alegerilor prezidenţiale, când s-a decis că scaunul de la Cotroceni urmează să fie ocupat de Klaus Iohannis, funcţia de preşedinte al PNL a rămas liberă. Astfel că până în 2017, când se va organiza congresul PNL, unde va fi ales liderul organizaţiei, membrii fostului PNL trebuie să  voteze un copreşedinte interimar. Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba este unul dintre candidaţii înscrişi pe listă.

„Odată cu plecarea la Cotroceni a domnului preşedinte Klaus Iohannis postul de preşedinte al PNL, practic de copreşedinte, conform statului, va fi ocupabil de unul dintre vicepreşedinţii partidului, pe care îl vor vota membrii Biroului Permanent Central al fostului PNL. Va vota pe unul din cei 32 de vicepreşedinţi ca să-i succeadă domnului Iohannis ca şi copreşedinte al PNL, până în 2017, când va avea loc congresul unde va fi ales singurul preşedinte.

Eu sunt unul dintre candidaţii la acest post, pentru care mulţi dintre colegii mei mi-au declarat susţinerea. Sper să nu fie o bătălie pentru acest post, care va fi interimar, până la congresul din 2017.

Ne vom strânge toţi liderii partidului cu toţi preşedinţii de judeţe şi vom sta la o discuţie amicală, ce avem de făcut politic şi care ar fi acela care ne va reprezenta cel mai bine. Sper să alegem dintre 2-3 şi nu din 32 de vicepreşedinţi”, a declarat Teodor Atanasiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax