Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, în grupul cu care PNL se lauda că iese cu nume noi pe listele pentru alegerile parlamentare. Gorghiu: „O nouă generație de candidați la Parlament”

Publicat

14793698_991699540976572_1277929825_nPreședinta PNL, Alina Ghorghiu declară, într-o postare pe pagina de socializare, că listele PNL pentru alegerile Parlamentare sunt formate în proporție de 60% din oameni noi. Printre persoanele cu care se mândrește PNL se află și vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, analistul financiar Florin Cîțu și alți tineri.

„O nouă generație de candidați la Parlament. 60% din listele PNL sunt formate din oameni noi! E un act de curaj pentru ei şi le mulțumesc că au acceptat să fie alături de echipa PNL! Robert Sighiartău, Iulia Scântei, Mirela Zivari, Florin Câțu, Marius Vintilă, Florin Roman, Marilen Pirtea, Brandl Hilldegard, Răzvan Prişcă, Bogdan Ilea, Antoaneta Ioniță, Pavel Popescu, Mara Mareş, Glad Varga, Sorin Moldovan
Nume de care veți auzi pe viitor ca semnificative pentru viața politică din România” a declarat președinta PNL, Alina Gorghiu.
14826344_991698787643314_1841159056_nLista cuprinde nume tinere în politica printre care și vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, Mara Mareș, o tânără de 24 de ani, care va deshide lista de deputați la Brașov, Robert Sighiartău, care va deschie lista la Camera Deputaților la Bistrița și are doar 27 de ani.

Se mai regăsește aici și Florin Cîțu, analist financiar independent din 2011 când a părăsit sistemul bancar din poziția de trezorier șef ING Bank. În ultimii ani, a fost un critic acerb al politicilor BNR și al guvernatorului Mugur Isărescu, despre care scrie frecvent pe blogul personal.

Biroul Politic Naţional al PNL a validat în unanimitate. astăzi, propunerea ca Dacian Cioloş să fie premierul din partea PNL. Decizia urmează să fie validată de biroul politic lărgit al partidului.

Citește și Profil de candidat: GROFUL APUSENILOR, Corneliu Olar lasă „Casa Albă” de la Horea pentru influența și imunitatea din Casa Poporului

Citește și Profil de CANDIDAT EȘUAT: Deputatul Călin Potor, eliminat politic de PSD Alba. Greșelile care i-au distrus cariera

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maya

    marți, 25.10.2016 at 03:51

    florin roman=omul marilor proiecte……….nefinalizate…inca….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax