Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: Obiectivul PNL Alba la parlamentare, trei deputaţi şi un senator. Peste 200 de membri UNPR trec la Partidul Național Liberal

Publicat

IMG_2904PNL Alba intră în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare, potrivit vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman. În cadrul unei conferințe de presă acesta a declarat, vineri, că obiectivul la nivel județean este de trei deputați și un senator și că PNL-ului i se alătură peste 200 de membri UNPR care și-au semnat deja adeziunile de intrare în Partidul Național Liberal. 

„Noi continuăm pregătirea pentru alegerile parlamentare, suntem în plin proces de strângere de semnături. La nivelul județului, candidații continuă întâlnirile cu organizațiile și intrăm în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile parlamentare. Ținta noastră la nivelul județului Alba este perfect realizabilă: trei deputați și un senator. Vreau să vă spun că ne și întărim, sunt circa 200 de membri din fostul UNPR care s-au alăturat Partidului Național Liberal Alba, suntem în proces de inventariere, numărul lor este mai mare pentru că sunt organizații întregi care trec la PNL. Ceea ce îi nemulțumește este fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu și faptul că au fost ignorați la nivelul județului cu partenerii impuși de București. Vom avea și doi primari, care nu sunt membri ai PNL, dar care vor anunța cât de curând susținerea pentru PNL la alegerile parlamentare”, a declarat Florin Roman.

Acesta a făcut și o referire la candidatura senatorului Alexandru Pereș. Florin Roman spune că este cel mai experimentat parlamentar de Alba și are toată susținerea PNL, ba chiar a fost ales cu o majoritate covârșitoare de către colegii de partid.

„Ca să ajungi parlamentar, trebuie să te voteze și să te susțină în primul rând colegii de partid, în al doilea rând ar trebui să-ți susțină activitatea cetățenii care te votează. Domnul Pereș este omul cu cea mai mare și cea mai bogată experiență parlamentară de la nivelul județului Alba, iar PNL are nevoie de un om cu experiența sa”, spune Florin Roman.

Despre faptul că se află pe primul loc pe liste PNL pentru Camera Deputaților, lucru care îi asigură mandatul de deputat, dar și plecarea de la conducerea CJ Alba, Florin Roman spune că este sigur că din Parlament va putea ajuta mai mult județul decât din postura de vicepreședinte CJ.

„Iau această nominalizare cu responsabilitate, știu ce mă așteaptă și știu că așteptările sunt foarte mari. Fac acest pas dintr-un motiv foarte simplu: pentru că pot ajuta județul Alba de la nivelul acesta mult mai bine decât de la nivelul Consiliului Județean”, a spus Florin Roman.

YouTube video

Lista candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare 2016:

Senat

1. Alexandru Pereş (actual senator, vicepreşedinte al Senatului)

2. Silviu Ponoran (primarul oraşului Zlatna)

3. Cornel Berindei  – avocat

 

Camera Deputaţilor

1. Florin Roman (vicepreşedinte CJ Alba)

2. Corneliu Olar (primarul comunei Horea)

3. Claudiu Vasile Răcuci (din Blaj, consilier judeţean)

4. Sorin Bumb (consilier judeţean)

5. Dan Coriolan Simedru (actual deputat de Alba)

6. Gabriel Pleşa (viceprimar de Alba Iulia)

7. Elena Ignat

8. Dumitru Fulea

9. Traian Cornea

Vezi şi CANDIDAŢII PNL Alba, înscrişi pentru alegerile parlamentare 2016. Cine vizează funcţii de senatori sau deputaţi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jo

    duminică, 02.10.2016 at 11:06

    Acest om nu a făcut niciodată nimic!! Vrea sa mai fie și parlamentar!! O nulitate!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax