|

Florin Roman: PNL condamnă atacul unui deputat PSD la memoria orașului Marii Unirii

florin roman cdepÎn contextul discuţiilor pe marginea organizării Centenarului Marii Uniri, deputatul de Alba, Florin Roman, critică declaraţiile unui deputat PSD care, potrivit acestuia, ar fi spus că „la Alba Iulia s-a semnat o hârtie”.

“Acum înțelegem de ce PSD nu face nimic pentru organizarea în bune condiții a Centenarului Marii Uniri. Aleșii acestui partid nu dau nici măcar doi bani pe actul unirii și, prin urmare, consideră că nu trebuie pregătite nici proiecte, nici manifestări speciale în anul dedicat Centenarului Marii Uniri.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a declarat, în plenul Comisiilor reunite de cultură și administrație publică, că la Alba Iulia <s-a semnat o hârtie>. Asta reprezintă pentru deputatul PSD Actul Marii Uniri, o simplă hârtie care probabil nu trebuie în niciun fel prețuită sau onorată.

Nu doresc să țin lecții de istorie despre Marea Adunare de la Alba Iulia, despre semnificații și importanță dar, dacă mai există un dram de bun simț la nivelul liderilor PSD, le cer să se delimiteze de declarațiile deputatului Nicolae Bacalbașa”, spune deputatul de Alba.

Potrivit politicianului, același deputat PSD a vorbit “în termeni extrem de elogioși despre un atac sângeros  asupra cavaleriei, petrecut în Teleorman. Sper că nu ne-am întors în timp, în vremurile în care istoria se scria în funcție de biografia <celui mai iubit fiu al țării>.

Florin Roman cere PSD “să se delimiteze public de declarațiile deputatului Nicolae Bacalbașa și să repună în drepturi adevărul istoric despre importanța actului semnat la Alba Iulia”.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=565330avatar Publicat de pe 5 mai 2017 şi actualizat pe 5 mai 2017.
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Lia: Nici vorba. Este supus lui Hava, inca il pastreaza.
  • Ionel: Prea mult s-a furat in Romania, indiferent de partidul care a guvernat tara. Marile privatizari sunt un esec...
  • Maria: În PSD.
  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI