|

Fostul prefect Ștefan Bardan îi cere public scuze omului de afaceri Savini Piersante, pentru comportamentul de la petrecerea organizată de patronul ”Elis Pavaje”

stefan bardan 2În urma scandalului relatat de presa locală, în care Ștefan Bardan, directorul APA CTTA, era acuzat că l-ar fi agresat atât verbal cât și fizic pe omul de afaceri Savini Piersante- patronul companiei Savini Due, fostul prefect a decis să își trimită scuzele tot prin intermediul presei. Bardan a trimis un comunicat în care spune că se vede nevoit să-și ceară scuze publice gazdei evenimentului respectiv, precum și omului de afaceri. 

„În contextul informațiilor apărute luni, 15.05.2017 în presa locala on-line, privind acuzațiile aduse de către dl. Piersante Savini, raportat la un presupus comportament inadecvat al subsemnatului față de acesta, fapte care s-au derulat într-un cadru privat (la care au participat fiecare din cei prezenți în afara calităților noastre mai mult sau mai puţin publice), întrucât dl Piersante Savini a considerat de cuviință să expună opiniei publice această chestiune, mă văd obligat, de această dată și din postura de persoană publică, să adresez scuze, în primul rând dlui Savini pentru tot ceea ce consideră dânsul, că acțiunile mele ar fi adus atingere persoanei sale, precum și tuturor celor prezenți la evenimentul privat la care am participat și mai cu seamă gazdei evenimentului”, a trimis Ștefan Bardan.

Reamintim că unul dintre cei mai importanți investitori din județul Alba susține că a fost agresat fizic și verbal de Ștefan Bardan. Scandalul între cei doi s-a petrecut într-un cadru restrâns, la o petrecere privată organizată la Balomir, de proprietarul companiei Elis Pavaje, la care au fost invitați politicieni, funcționari publici și oameni de afaceri. Din cauza acestui episod, Alba Iulia este pe punctul de a pierde o investiție de 12.000.000 de euro.

VEZI: Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ susține că a fost agresat de un fost deputat de Alba. MOTIVUL: S-a enervat că nu l-a recunoscut

URL scurt: http://alba24.ro/?p=569159



avatar Publicat de pe 19 mai 2017 şi actualizat pe 19 mai 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate



Publicitate



Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Apocalipsa lui Rika: foate bine, nu este loc de parcare in zona ! primaria trebuie sa faca si parcari !
  • Mihai: De ce cenzurati imaginile? Ma refer la ascunderea numerelor de inmatriculare.
  • Apocalipsa lui Rika: dam si noi o linie pe capota ? sau ceva acid de baterie pe caroserie ?
  • Apocalipsa lui Rika: sa ne c…m pe apia ! unde aruncam cloabele de la pomi taiati si frunze uscate ? ma p.. inca...
  • Apocalipsa lui Rika: Este voie tractor neinmatriculat si fara permis ! daca are avocat bun scapa razand !

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI