Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 20 de voluntari Crucea Roşie şi Cercetaşii României, instruiţi la tabăra de prim-ajutor şi intervenţie în caz de dezastre de la Roica

Publicat

Un număr de 20 de voluntari ai Crucii Roşii din Alba şi Arad şi voluntari ai organizaţiei Cercetaşii României au participat, în weekend la Tabăra de prim-ajutor şi intervenţie în caz de dezastre de la Roica, organizată de Crucea Roşie Română  Filiala Alba.

Scopul acestei inţiative a fost instruirea în domeniul primul ajutor de bază, a modalităţilor de intervenţie şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, precum şi îmbunătăţirea capacităţii de muncă în echipă şi stimularea interrelaţionării între voluntari prin intermediul unor sesiuni de comunicare.

În program participanţii au fost informaţi despre activitatea umanitară Crucea Roşie Română, au urmărit demonstraţii cu privire la intervenţia în caz de dezastre, au luat parte la un curs de prim ajutor de bază, sesiuni de comunicare, sesiune de team-building dar şi la o seară de film.

Crucea Roşie este o organizaţie cu un larg prestigiu la nivel mondial în asistarea persoanelor vulnerabile în situaţii de dezastre şi de criză. Prin programele şi activităţile realizate în beneficiul societăţii, contribuie la prevenirea şi alinarea suferinţei sub toate formele, protejează sănătatea şi viaţa, promovează respectul faţă de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naţionalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenenţă socială sau politică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax