Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 98 de elevi din clasa a XII-a ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia și-au primit gradele de „absolvent”

Publicat

2 Cei 98 de elevi din clasa a XII-a ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au primit gradele de „absolvent” promoția 2012-2016, ce poartă denumirea onorifică „Andrei Mureșanu – 200”.

„Fiecare adolescent are un vis mai mic sau mai măreț și fiecare vis se poate realiza prin muncă, perseverență și responsabilitate. Visele lor au prins contur în urmă cu patru ani, când au îmbrăcat, pentru prima dată, uniforma de elev de colegiu militar și încet, încet ajung, cu pași siguri și tot mai scurți, la final, la momentul absolvirii. Emoțiile sunt tot mai mari, mai intense, iar lacrimile sunt când de bucurie, când de tristețe. Bucurie pentru absolvire și trecerea într-o nouă etapă – viața și tristețe pentru despărțirea de colegi, de prieteni, de liceu și de tot ceea ce au trăit în cei patru ani.

Succes, dragi absolvenți, reușite la examenul maturității și în viață!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Cum e să fi absolvent?

„A fi absolvent nu înseamnă doar să porți gradele de absolvent, înseamnă că ți-ai atins aspirațiile. Sunt semn de mândrie și de mulțumire că am reușit să-mi văd visul cu ochii„ spune elevul sergent Bianca Barstan.

„Patru ani de zile frumoși și încununați cu realizări. Au trecut mult prea repede. Voi purta mereu în suflet amintirile din colegiul militar a cărui absolventă sunt”, spune elevul sergent Alexandra Burz.

foto: Darius Duriga

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax