Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A lăsat politica în cea mai importantă zi din carieră, pentru evenimentul care îi va schimba viața. Un candidat la o primărie din județul Alba s-a însurat în ziua alegerilor

Publicat

13310538_824428244355944_4744956597911406339_n În ziua în care oamenii decid dacă merită sau nu funcția de primar, un candidat la Primăria Galda de Jos nu este foarte interesat de acest aspect pentru că astăzi este ziua în care și-a decis restul vieții. Ghiță Petrean s-a însurat chiar în ziua alegerilor, cu aleasa inimii sale, Georgiana. Petrecerea celor doi va avea loc în Alba Iulia de la ora 15.00.

Dacă majoritatea politicienilor din România sunt preocupați cu declarațiile, supravegherea secțiilor de vot şi speranţe de număr mare de votanți, un candidat la o primărie din județul Alba nu are aceste gânduri.

Ghiță Petrean s-a prezentat astăzi în fața preotului, dar nu pentru a se ruga pentru un mandat de primar, ci pentru a spune DA în fața lui Dumnezeu, la unirea destinelor cu iubita lui.

Tânărul cu aspirații de primar la Galda de Jos s-a însurat astăzi cu Georgina și a uitat pentru o zi de politică.

Cei doi par foarte fericiți și cu siguranță au uitat pentru câteva clipe de alegerile locale.

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax