Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A pierdut controlul mașinii și a ajuns într-un copac. Șofer din Timiș, rănit în urma unui ACCIDENT pe DN 74, în judeţul Alba

Publicat

17793365_1429503417071254_111346564_n Un bărbat de 31 de ani din județul Timiș a intrat cu mașina într-un copac, în judeţul Alba.

În timp ce se deplasa în direcția Abrud-Zlatna, pe DN 74, marți noapte în jurul orei 00.15, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Bărbatul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spitalul din Abrud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 4/5 aprilie, în jurul orei 00.15, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74 a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.V.C., de 31 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu arborii de pe marginea drumului.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Abrud unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax