Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident grav la ieșire din Aiud spre Mirăslău: Două persoane aflate într-un Matiz au decedat, iar două fetițe au suferit fracturi

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă după-masa, pe DN1 la ieșire din Aiud spre Mirăslău. În accident au fost implicate două autoturisme, unul marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Ilfov și un Matiz roșu, înmatriculat în județul Alba. Circulația a fost blocată aproape o oră pe sensul de mers Aiud – Turda.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Mirăslău, la kilometrul 418+450 m. Matiz-ul, cu numărul de înmatriculare AB 60 AAA, era condus de un bărbat, P.V. în vârstă de 75 de ani, iar la volanul Volkswagen-ului, cu numărul de înmatriculare IF 14 RIG, era un bărbat, C.A.D, de 43 de ani, domiciliat în Turda.

Potrivit polițiștilor, conducătorul Matiz-ului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă periculoasă semnalizată, a derapat și a intrat în coliziune cu Volkswagen-ul.

În urma accidentului, conducătorul Matiz-ului și pasagera, S.A, de 49 de ani, din Aiud, au decedat. De asemenea, două fetițe, C.D. de 10 ani și C.L. de 12 ani, domiciliate în Turda, s-au ales cu fracturi la mâini. Conducătorul auto și soția acestuia, C.M., de 41 de ani, au suferit leziuni ușoare.

Pentru scoaterea victimelor din autoturismul care s-a răsturnat a fost necesară intervenția unui echipaj de la descarcerare.

Toți trei pasagerii din Volkswagen au fost transportați cu ambulanța la spital.

Sursa foto: cititor Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Tragedii pe şoselele din Alba: 146 de accidente grave, în 2013, până la mijlocul lunii decembrie. 27 de oameni şi-au pierdut viaţa | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax