Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident grav pe DN7, în zona Tărtăria. Un şofer din Sebeş a murit după ce a intrat frontal cu maşina într-o autoutilitară

Publicat

O persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut miercuri dimineaţa pe DN7, în zona localităţii Tărtăria, lângă Săliştea. O altă persoană a fost rănită grav. Circulaţia rutieră pe DN7, între Sebeş şi Cugir (spre Orăştie – Deva) a fost blocată pe ambele sensuri, pentru o oră şi jumătate.

Accidentul s-a produs între o autoutilitară şi un autoturism, pe DN7, la kilometrul 342, în jurul orei 8.00.

UPDATE: Din primele informaţii, persoana decedată este şoferul, iar pasagerul de pe locul dreapta faţă al autoturismului este rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital. Accidentul s-a petrecut în urma unei coliziuni frontale, posibil în urma unei depăşiri.

UPDATE1: Bărbatul care a murit în urma accidentului este Ilie V. (59 de ani), din Sebeş. Se afla la volanul unui autoturism Suzuki, ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară marca MAN, cu numere de Sălaj, condusă de Lorand B. (26 de ani).

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 08.00, pe DN7, în afara localității Săliștea, Ilie V. (59 de ani), din Sebeş, în timp a condus un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă Lorand B., de 26 ani, din Sălaj.

Ca urmare a accidentului, Ilie V. a decedat, iar I. F. (24 de ani), din Săliștea, pasager în autoturism a fost rănit grav (fracturi costale multiple).”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Tragediile de pe şoselele din Alba din 2013: 146 de accidente grave. Până la mijlocul lunii decembrie, 27 de oameni şi-au pierdut viaţa | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax